Tehnologia de videoproiectie si videocartografie este o metoda inovativa prin care orice obiect sau suprafata 3D se poate transforma intr-un ecran animat si interactiv. Tehnica este similara proiectiilor clasice, insa in acest caz, orice suprafata non-plata poate fi folosita ca baza pentru proiectie. Videoproiectiile se realizeaza pe orice suprafata cu ajutorul unui software specializat, care cartografiaza suprafata proiectoare si apoi adapteaza proiectia video la aceasta.

Videoproiectiile de mari dimensiuni se pot realiza pe cladiri sau pe scene, iar la dimensiuni mai mici, aceasta tehnica poate fi folosita pentru a proiecta imagini statice si dinamice pe orice obiect tridimensional. Folosita in mod creativ, aceasta tehnica poate oferi privitorilor senzatia ca un obiect static se afla in miscare sau intr-o continua transformare sub ochii privitorului

Aplicatiile practice pentru aceasta tehnologie sunt numeroase – videoproiectiile au fost folosite cu succes in ultimii ani ca tehnici speciale de marketing si prezentare:

  • in concerte,
  • spectacole si teatru,
  • in jocuri video
  • sau chiar ca o metoda decorativa virtuala si efemera.

Avand un numar mare de aplicatii practice, imaginatia voastra este adesea singura limita!

In ultimii ani, aceasta tehnologie a avut si numeroase aplicatii in marketing. Cu ajutorul soft-ului special, clientii nostri pot crea efecte tridimensionale uimitoare sau pot oferi publicului senzatia ca un obiect static este dintr-o data animat. Efectul vizual si impactul emotional sunt foarte puternice. Daca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, atunci o imagine tridimensionala, dinamica, va oferi un impact si mai profund!

Daca vrei sa spui povestea companiei sau produsului tau intr-un mod inedit, contacteaza-ne pentru a afla mai multe despre cum prezentarile tale pot prinde viata cu ajutorul videoproiectiilor!