Echipamente profesionale pentru evenimente reusite

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de echipamente video performante. Inchiriem ecrane LED, LCD-uri profesionale, videoproiectoare, ecran de proiectie de diferite dimensiuni de la producatori de top precum Panasonic, Sharp, Barco, NEC si Mitsubishi. De asemenea, oferim servicii de consultanta si logistica, precum si solutii personalizate, pentru ca evenimentul pe care il organizezi sa fie de fiecare data impecabil.

Iti punem la dispozitie echipamente video profesionale, perfecte pentru orice eveniment, prezentare, lansare de produs, conferinta, targ sau expozitie. Contacteaza-ne si te vom ajuta sa faci din evenimentul pe care il organizezi un succes!

Video-proiectie

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de videoproiectoare si ecrane de proiectie. Solutiile noastre personalizate sunt perfecte pentru orice tip de eveniment. Oferim servicii de consultanta si logistica, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de echipamentul potrivit indiferent de dimensiunea sau amploarea evenimentului pe care il organizeaza.

Pentru a va oferi echipamentul perfect de videoproiectie pentru evenimentul pe care il organizati, luam in considerare o gama larga de factori precum:

  • numarul de participanti la eveniment,
  • dimensiunea salii,
  • conditiile de luminozitate din incaperea unde se tine evenimentul,
  • tipul de ecran pe care il doriti si dimensiunile acestuia,
  • precum si ce tip de informatii va contine proiectia (date, imagini, expunere video).

In functie de acesti factori, vom decide impreuna dimensiunea si tipul de proiector perfect pentru dumneavoastra. De asemenea, expertii nostri in videoproiectie va vor ajuta sa decideti ce tip de tehnologie si aparatura este mai buna pentru evenimentul pe care il organizati. Contactati-ne acum pentru mai multe informatii.

Display-uri LED

Inchiriem ecrane si display-uri LED de dimensiuni variabile, atat pentru interior cat si pentru exterior. O prezentare vizuala de exceptie poate face diferenta dintre succesul sau esecul evenimentului pe care il organizezi. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. De aceea echipa noastra iti ofera posibilitatea de a face din evenimentul pe care il organizezi unul de neuitat! Oferim o gama larga de ecrane LED performante, care vor transforma vizual orice prezentare, oferind o nota dinamica, creativa, memorabila!

Oferta noastra include ecrane LED de dimensiuni variabile, de la producatori de top. De asemenea, oferim consultanta specializata pentru ca viziunea ta creativa sa se transforme in realitate.  Contacteaza-ne, explica-ne viziunea ta si iti vom oferi display-ul LED perfect. Luam in considerare numarul de persoane caruia i se adreseaza prezentarea, dimensiunea necesara a ecranului, rezolutia dorita, locul de amplasare al ecranului si multi alti factori. Ecranele LED sunt perfecte pentru orice tip de eveniment sau prezentare, atat in interior cat si afara: concerte, evenimente, conferinte, mall-uri, magazine si centre comerciale, targuri si expozitii.

LCD-uri profesionale

Compania noastra pune la dispozitia clientilor sai ecrane LCD profesionale Full HD, de dimensiuni variabile perfecte pentru orice eveniment, oricat de mare sau oricat de mic. Deasemenea putem oferi LCD-uri dotate cu tehnologia primeTOUCH. Aceasta transforma display-urile LCD in ecrane tactile, oferind noi optiuni atunci cand vine vorba despre promovare de produs sau de brand. Cu ajutorul acestor ecrane performante, puteti oferi prezentari cu adevarat interactive si captivante.

Tehnologia touch screen integrata ofera utilizatorilor senzatia ca detin controlul asupra continutului prezentat pe display. In plus, prin interactiunea directa se realizeaza o conexiune emotionala intre utilizator si brand. Solutiile noastre video sunt complet personalizabile – suntem siguri ca va putem ajuta sa faceti din evenimentul dumneavoastra unul memorabil. Contactati-ne acum!