Proiectia holografica este o tehnologie moderna la baza careia se afla un efect optic de tip holograma. In realitate, acest display are la baza o iluzie optica denumita in industie “Pepper’s Ghost”. Acest tip de iluzie optica s-a bucurat de o enorma popularitate in show-urile de magie din secolul 19. Acum insa, el este modernizat, redus la scala si special proiectat pentru a ajuta clientii nostri sa ofere prezentari cu adevarat memorabile, ce par sa prinda viata sub ochii publicului.

Tehnologia proiectiei holografice a fost folosita recent pentru a readuce pe scena doua mari nume ale muzicii contemporane: La editia din 2012 a celebrului festival Coachella, Tupac Shakur a fost proiectat holografic pe scena alaturi de Dr. Dre si Snoop Dog, spre incantarea fanilor. Iar in 2014, in cadrul galei Billboard, regretatul star pop Michael Jackson a avut o aparitie impresionanta, multumita aceleiasi tehnologii holografice de exceptie

Ce trebuie sa stiti

Sistemele holografice sunt concepute si realizate in functie materialul video prezentat si raportat la capacitatea si dimensiunea locatiei. Contacteaza-ne si explica-ne viziunea ta si vom face tot posibilul sa o transformam in realitate intr-un mod impresionant.

Folia noastra este invizibila cu ochiul liber. Aceasta este suspendata de-a lungul scenei pentru a proiecta o imagine 3D. Cu ajutorul efectelor de lumina, imaginea proiectata va prinde viata in fata publicului. Rezultatul este extrem de realist.

Specificatii tehnice

Un sistem de proiectie holografica de dimensiuni standard are 6 metri latime, 6 metri adancime si 4.5 metri inaltime. Cu toate acestea, putem proiecta instalatii cu o latime variabila, in functie de nevoile si preferintele clientului. In functie de necesitati, si celelalte dimensiuni ale displayului vor fi ajustate, la scala. Putem oferi un sistem holografic de pana la 8 metri inaltime. Toate sistemele holografice sunt comandate la cerere, deci va rugam sa ne contactati daca doriti un sistem personalizat.

Instalatii temporare:

Sistemul holografic este flexibil ca dimensiuni si usor de instalat in orice spatiu, in functie de necesitatile clientului. Indiferent daca este vorba despre un spatiu de concerte gigantic sau de o sala de prezentari de dimensiuni mult mai reduse, putem sa proiectam un sistem holografic perfect pentru nevoile dumneavostra, care sa fie montat si demontat intr-un timp rezonabil.

Instalatii permanente:

Sistemul holografic poate fi instalat si in regim permanent, oriunde in lume. Astfel, impactul vizual creat poate fi repetat din nou si din nou. Acest tip de setup este perfect pentru muzee si expozitii, dar si in cazul prezentarilor si comunicarilor de brand, la sediile companiilor sau in marile puncte de vanzare. Sistemele holografice in regim de functionare permanent vor oferi un impact puternic strategiilor tale de branding.