AVCOM ENTERTAINMENT prin www.holograma3d.ro va ofera servicii de proiectare de continut holografic la cele mai inalte standarde. Portofoliul nostru de clienti include companii de top si lideri de profil din Romania. Suntem o echipa dinamica si experiementata ce include manageri de proiect, editori video, animatori 2D, 3D, ingineri, specialisti profil tehnic, specialisti in lumini si administratori de retea – o echipa pregatita oricand pentru a pune in practica ideile tale.

Oferim de asemenea servicii de consultanta cu privire la continutul prezentarilor holografice. Cu ajutorul nostru, ideile tale cele mai indraznete vor prinde viata in fata publicului.

Oferim:

  • Consultanta in materie de continut, scenografie si lumini
  • Servicii integrate de management de proiect, prin colaborarea cu alte agentii sau echipe in cazul proiectelor de mari dimensiuni
  • Expertiza in post production – asigura o proiectie holografica corecta
  • Servicii complete proiectare continut – de la etapa brief-ului de creatie pana la finalizare

Contacteaza-ne pentru a ne expune ideile tale si noi te vom ajuta sa le vezi indeplinite! Cel mai adesea, clientii nostri nu stiu daca viziunea lor poate fi realizata holografic atunci cand ne contacteaza. Noi suntem aici pentru a va oferi informatii complete si sfaturi legate de modul cel mai eficient prin care ideile voastre pot prinde viata prin intermediul tehnologiei holografice.